کروم بندی یکی از عملیات های ساختمانی است که در کف ها و دیوارها انجام می گیرد این فرآیند در دیوار ها به منظور اجرای دقیق تر و شاقول تر کار انجام میشود این روش معمولا در کارهای سیمانی و گچ کاری استفاده می شود، کروم بندی در کف ها به منظور ایجاد یک شیب مناسب یا مبنا اوستا برای تراز کردن کار و در کروم بندی در دیوارها به منظور شاقول کردن کار انجام میشود.
مواردی که کروم بندی در آن ها استفاده میشود شامل موارد زیر است
- سرویس های بهداشتی( دستشویی و حمام)
- آشپزخانه ها
- پشت بام
- حیاط و پارکینگ ها
برای استعلام قیمت می توانید با شماره زیر تماس بگیرید.
اجرا کروم در دیوار ها
برای اجرا کروم کافی است دو نقط از دیوار را با ملات گچ یا ماسه سیمان اندود کرد. به این نکته دقت داشته باشید نطقه مد نظر، از خارجی ترین نقطه دیوار تعیین می شود یعنی اگر دیوار ما با آجربنایی ساخته شده باشد بیرونی ترین قسمت از آجرکاری را لحاظ می کنیم. پس از بدست اوردن نقطه اول و اندود کردن آن با ملات، با ابزار شاقول نقطه دوم را بدست می آوریم. حال این دو نقطه را با ملات اندود می کنیم تا یک خط از ملات را در دیوار ما تشکیل دهد، دقت داشته باشید نقاط ما 30 سانتی متر از کف و سقف فاصله داشته باشند. خط های بعدی را به همین ترتیب در فاصله 40 تا 80 سانتی متر اجرا می کنیم و بین این خط ها را با ملات مد نظر پر می کنیم و با ابزار شمشه سطح آن را صاف می کنیم.
اجرا کروم در کف ها
برای اجرا کروم در کف ها دو نقطه را تعیین می کنیم فاکتور مهم در بدست آوردن این نقاط شیب طراحی شده است، شیب استاندارد در کف بام 2 الی 3 درصد است پس از تعیین این دو نقاط و ملات ریزی، ریسمان را در این دو نقطه می بندیم. طبق این خط ریسمان، کروم خود را اجرا می کنیم. کروم ها در کف می توانند فاصله بیشتری نسبت به کروم دیواری داشته باشند.
مهمترین ابزار که در کروم بندی استفاده میشود شیلنگ تراز یا تراز لیزری است. این ابزارها برای بدست آوردن شیب مد نظر استفاده می شوند. شمشه و ماله ابزاری هستیند که در کروم بندی کف و دیوار استفاده میشوند.