مقالات کناف کاری

دیوار کاذب با کناف

کناف دیوار

با توجه به پیشرفت تکنولوژی و علم مهندسی، استفاده از دیوارهای کاذب با کناف کاری مخصوصا در پروژه های بزرگ اهمیت بیشتری پیدا کرده است. این امر به دلیل وزن سبک دیوارهای کاذب و سرعت اجرا بالای آن است، در این مقاله ابتدا به توضیح دیوارهای کاذب می پردازیم و سپس مزایا و معایب این دیوار ها و همچنین نحوه اجرا دیوارهای کاذب با کناف را به شما می گوییم.

دیوار های کاذب

به دیوار غیرباربری گفته می شود که وظیفه آن جداسازی فضای موجود است. دیوارهای کاذب در شکل ها و کاربری های مختلفی ساخته می شوند. ما در این مقاله به صورت اختصاصی به دیوار کاذب با کناف کاری می پردازیم. از جمله کاربری های آن می توان به جداسازی فضا و تزئینی کردن فضا اشاره کرد.

دیوار کاذب پارتیشن یا جداساز

دیوارهای پارتیشن معمولا برای جدا کردن فضای داخلی ساختمان مورده استفاده قرار می گیرند که از سه قسمت، قاب اصلی از جنس ورق های فولادی گالوانیزه است و به دیوارهای اصلی وصل می شوند، قسمت دوم ورق های فولادی هستند که در میان قاب اصلی قرار می گیرند و قسمت سوم که در ظاهر دیده می شوند. همان پنل های گچی(کناف) هستند. پارتیشن های جداساز معمولا در ساختمان های مسکونی، تجاری و اداری مورده استفاده قرار می گیرند.

دیوارهای دکوراتیو یا تزئینی

این دیوارها برای جلوه دادن به خانه مورده استفاده قرار می گیرند و کاربری تزئینی دارند. معمولا این دیوارها، پشت تلویزیون، تختخواب، مبلمان و غیره ساخته می شوند و در شکل های مختلف مورده استفاده قرار می گیرند.

برای آشنایی بیشتر با پنل های گچی اینجا کیلیک کنید.

مزایا دیوار کاذب با کناف

سرعت اجرای بالا

ایمنی بیشتر در برابر زلزله

کاهش بار مرده ساختمان نسبت به دیوارهای بنایی

انعطاف در طراحی و اجرا

حمل و نقل آسان

معایب دیوار کاذب با کناف

مقاومت کمتر در برابر ضربه

مقاومت کمتر در برابر آتش سوزی مقاومت کمتر در برابر صوت( برای بهبود بخشیدن در این زمینه، از پشم سنگ و پلی استایرن استفاده می کنند)

جهت مشاوره و استعلام قیمت می توانید با شماره تماس زیر تماس بگیرید.

09120337656

نحوه اجرا دیوار کاذب با

برای اجرا دیوارهای کاذب، ورق های فولادی گالوانیزه شده را به صورت قاب مستطیل شکل در فضای موجود نصب می کنیم دقت داشته باشید این ورق ها باید به قسمت های سازه ایی نصب گردند به عنوان مثال می توانید به دیوارهای بنایی، ورق های فولادی st37 یا قسمت های بتنی نصب گردنند. دقت داشته باشید اگر فاصله ایی بین قاب و اعضای سازه ایی باشد باید با دستک هایی ، اعضای سازه ایی را به قاب اصلی متصل کنیم.

حال به سراغ نصب ورق های فولادی گالوانیزه ایی می پردازیم که بین قاب اصلی ما قرار می گیرد نحوه اتصال این ورق ها به قاب اصلی با پیچ های سرمته صورت می گیرد. وظیفه این ورق ها نگه داشتن پنل های گچی است. برای نصب این پنل های گچی از پیچ سرمته استفاده می کنند. این پیچ ها باید به ورق های فولادی گالوانیزه وصل شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *