مقالات کناف کاری

طراحی و اجرای سقف کناف

سقف کناف

پنل های گچی یا کناف ها با داشتن ویژگی هایی مانند سرعت اجرا بالا،قیمت مناسب و وزن سبکتر نسب به سایر طرح ها، مثل رابیتس جایگاه ویژه ایی در صنعت ساختمان پیدا کرده است. شما از این پنل های گچی می توانید به عنوان سقف کناف یا دیوار کناف استفاده کنید.
طراحان سازه به دنبال سبک تر کردن وزن ساختمان هستند به همین دلیل استفاده از این متریال در ساختمان های نوساز مرسوم است در ادامه به صورت تخصصی کناف کاری را توضیح خواهیم داد و نحوه اجرا و قیمت اجرای کناف را به شما خواهیم گفت.

سقف کناف چیست؟

برای پوشش سقف های سازه از سقف کاذب استفاده می کنند در صورتی که سقف کاذب شما از جنس کناف باشد، به این پوشش، کناف سقف می گویند. کناف کاری سقف به دو صورت ثابت و متحرک است و در طرح ها و شکل های مختلف اجرا می شود. دورباکس یکی از متداول ترین طرح های است که در سقف اجرا می شود و از نوع ثابت است. کناف دورباکس خود به چند دسته تقسیم می شود که برای خواندن انواع طرح کناف دورباکس اینجا کیلیک کنید.

قیمت سقف کناف

برای خواندن مطلب بیشتر در مورد نحوه محاسبه قیمت کناف اینجا کیلیک کنید.

خدمات

حداقل قیمت

حداکثر قیمت

          کناف دورباکس با متریال درجه یک  300000  350000
        کناف سقف ساده با متریال درجه یک  350000  400000
       کناف دکوراتیو سقف با متریال درجه یک    توافقی    توافقی
لیست قیمت کناف

طراحی کناف سقف

متریالی که برای کناف کاری مورد استفاده قرار می گیرد، پنل گچی و سازه فلزی است. این متریال شکل پذیر هستند، از همین رو اجرا کناف در طرح های مختلف امکان پذیر می باشد که دست مهندس معمار برای طراحی خانه بازتر است. با توجه به اینکه گروه مهندسی بچه مهندس با نرم افزارهای طراحی و رندرنیگ آشنا است می تواند در طراحی کناف سقف به شما کمک کند. برای دیدن کناف سقف ساده اینجا کیلیک کنید

اجرای کناف سقف

برای اجرای کناف، سازه های فلزی باید بر روی قسمت های سازه ایی پیچ شوند. این سازه های فلزی که به شکل L, U ,C هستند نگهدارنده پنل گچی می باشند، که پنل های گچی با پیچ به سازه فلزی متصل می شوند .اجرای کناف ساده به دو صورت یک طرفه و دو طرفه انجام می گیرد.
پس از اتمام مراحل کناف کاری، مرحله نقاشی شروع می شود. در مرحله نقاشی ابتدا با چسب و بتونه درزگیر تمام درزهای کناف گرفته می شود. پس از آن دوباره، بتونه کاری کناف انجام می شود. پس از اتمام زیرسازی ها، شروع به رنگ آمیزی کناف می کنیم که برای اطلاعات بیشتر از نقاشی ساختمان روی کناف کیلیک کنید.

مزایا سقف کاذب

  • سرعت اجرا بالا
  • تنوع شکل و طرح
  • وزن سبک تر
  • نورپردازی زیبا و متنوع

معایب سقف کاذب

  • عدم مقاومت در برابر ضربه
  • عدم مقاومت در برابر آتش
  • عدم مقاومت در برابر رطوبت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *