نقاشی ساختمان با شابلون یکی از خلاقانهترین و اقتصادیترین روشها برای دگرگونی فضای داخلی و بیرونی ساختمان است. این تکنیک به شما امکان میدهد با استفاده از طرحهای از پیش آماده، طرح ها و شکل های ظریف، پیچیده و ساده را بر روی دیوار یا سقف خانه اجرا کنید تا محیطی زیبا و شگفت انگیز را به خانه خود هدیه دهید. علاوه بر این نقاشی ساختمان با شابلون، نسبت به طرح های دستی بسیار ارزان تر تمام میشود که یکی از بزرگترین مزیت های این طرح نقاشی می باشد. شابلون ها در طرح ها و شکل های متنوعی وجود دارند که برای خرید شابلون می توانید به صفحه فروش ما مراجعه کنید. همچنین می توانید برای اجرای شابلون روی دیوار با گروه ساختمانی بچه مهندس تماس بگیرید.
آموزش نقاشی ساختمان با شابلون ( گام به گام )
نقاشی ساختمان با شابلون یکی از ایده های نوآورانه برای تغییر دکوراسیون داخلی است که محبوبیت زیادی بین افراد پیدا کرده است. اجرای شابلون بر روی دیوار برای افرادی که با نقاشی ساختمان آشنا هستند کار آسانی است. در صورتی که با فرآیند رنگ آمیزی خانه آشنا نیستید پیشنهاد می کنم مقاله آموزش نقاشی ساختمان را بخوانید که تمامی مراحل را به صورت گام به گام آموزش داده است.
مرحله اول: اجرای مراحل نقاشی ساختمان
همانطور که در مقاله آموزش نقاشی ساختمان گفته ایم. تمامی ترک ها باز و با بتونه مناسب لکه گیری می شود.سپس اجرای رنگ بر روی دیوار انجام می شود. پس از اجرای رنگ نهایی بر روی دیوار به سراغ نقاشی ساختمان با شابلون می رویم. در صورتی که تصمیم به اجرای نقاشی ساختمان گرفته اید و به دنبال قیمت نقاشی ساختمان هستید به مقاله ما سر بزنید.
مرحله دوم: رنگ آمیزی دیوار با رنگ پایه
دقت داشته باشید برای زیبایی بیشتر خانه و دیوارها از دو رنگ متفاوت برای نقاشی ساختمان با شابلون استفاده کنید. بدین صورت که ابتدا دیوار خود را با رنگ پایه اجرا کنید. به عنوان مثال دیوار پس زمینه را با رنگ آبی رنگ آمیزی کنید سپس به سراغ شابلون با رنگ زرد بروید.
مرحله سوم: ساخت رنگ شابلون
همانطور که در بالا گفته ایم ابتدا دیوار پس زمینه را رنگ آمیزی می کنید و سپس به سراغ ساخت رنگ شابلون می روید. مهمترین نکته در ساخت رنگ شابلون، سفت بودن رنگ است، رنگ نباید به حدی رقیق باشد که بر روی دیوار پس زمینه چکه کند. در این مرحله رنگ مد نظرتان را میسازید و منتظر خشک شدن رنگ دیوار می مانید.
مرحله چهارم: چسباندن شابلون روی دیوار
دقت داشته باشید قبل از چسباندن شابلون روی دیوار، از خشک شدن رنگ پایه مطمئن شوید. همچنین برای ایجاد طرح مد نظرتان، شابلون را بر روی محل مناسب قرار دهید و با رنگ ساخته شده از مرحله قبل شروع به رنگ آمیزی کنید تا معجزه نقاشی ساختمان با شابلون را ببنید.
ابزارهای نقاشی ساختمان با شابلون
مهمترین ابزاری که در این سبک از نقاشی، مورد استفاده قرار می گیرد، شابلون است. شابلون ها در طرح ها، شکل ها و جنس های مختلفی وجود دارند. پر کاربردترین شابلون هایی که در بازار وجود دارند از جنس پلاستیک و فلز است. همچنین می توانید شابلون مد نظر خود را با مقوا بسازید تا به عنوان الگوی خود قرار دهید.
- شابلون
- رنگ پایه
- رنگ شابلون
- غلطک کوچک ( ده سانتی یا پنج سانتی )
- سینی غلطک
- اسپری رنگ
بهترین طرح شابلون روی دیوار پذیرایی
قبل از شروع انتخاب طرح و اجرا شابلون روی دیوار پذیرایی، باید از دیوار کانونی شناخت کافی داشته باشید، چرا که اجرا شابلون بر روی این دیوار، زیبایی و خاص بودن خانه را دو چندان می کند. برای دیدن بیش از هزاران طرح شابلون به سایت پینترست سر بزنید. به این نکته دقت داشته باشید یکی از جدیدترین متریال های دکوراسیون داخلی میکروسمنت است که برای برجسته کردن انواع طرح ها ی میکروسمنت از شابلون استفاده می کنند.
نقاشی ساختمان با شابلون ساده
نقاشی ساختمان با شابلون ساده، روشی ساده و تزئینی در طراحی دیوار است که با تکرار الگوهای منظم، جلوهای هنری و یک دست ایجاد میکند. این تکنیک برای اجرای طرحهای هندسی، کلاسیک و مدرن بسیار مناسب است شایان به ذکر است اجرای این طرح، هزینه بسیار کمی دارد.
طرح کاغذ دیواری برای نقاشی ساختمان با شابلون
یکی از طرح های که برای تزئین خانه استفاده می شود طرح شابلون برای کاغذ دیواری است. این مدل از نقاشی ساختمان به سبک کاغذ دیواری اجرا می شود. برای اجرای طرح کاغذ دیواری با نقاشی ساختمان می توانید از غلطک های طرح دار استفاده کنید.
نکات مهم در اجرا نقاشی دیوار با شابلون
- 1- از رنگ سفت و غلیظ برای رنگ آمیزی شابلون استفاده کنید
- 2- دقت داشته باشید رنگ شابلون از کادر خارج نشود.
- 3- انتخاب شما برای نقاشی ساختمان با شابلون، دیوار کانونی باشد.
- 4- در صورتی که متخصص نقاشی ساختمان هستید از شابلون های با کیفیت استفاده کنید.
- 5- ثابت نگه داشتن شابلون
نتیجه گیری
نقاشی ساختمان با شابلون یکی از خلاقانه ترین راه ها برای تغییر دکوراسیون داخلی است. این طرح خلاقانه، هزینه بسیار پایینی نسبت به موارد مشابه مانند نقاشی با دست دارد. شابلون ها علاوه بر نقاشی ساختمان، در کار میکروسمنت هم رواج زیادی پیدا کرده است که برای کاری های برجسته میکروسمنت از شابلون استفاده می کنند.