با توجه به گسترش کار کناف کاری لزوم استفاده از نقاشی ساختمان روی کناف پیش از پیش مورده توجه قرار می گیرد در این مطلب به شما نحوه ی اجرا و همچنین نکات کاربردی در این باره به شما خواهم گفت پس ادامه مطلب را بخوانید تا با این نکات بیشتر آشنا شوید. در انتها نیز ویدیویی را برای شما گذاشته ایم که می توانید آن را در کانال یوتیوب ما ببینید.
در ابتدا توضیخ مختصری راجب کناف کاری بهتون بگم، کناف ورق گچی فشرده شده ایی است که به اندازه های 120*250 در بازار موجود است. این ورق ها به پروفیل های فولادی گالوانیزه با پیج های سرمته نصب می شوند. برای زیبایی کار نیاز است تا روی این ورق های کناف، مرحله نقاشی انجام شود پس در ادامه این مراحل را به شما می گوییم.
مراحل اجرا نقاشی ساختمان روی کناف
اولین کاری که برای اجرا نقاشی روی کناف انجام می شود،کشیدن نوار طیف بر روی درز های کناف است. برای این کار بتونه کناف را می سازیم و درزی که قراره نوار طیف کشیده شود را با بتونه پر می کنیم، پس از آن نوار طیف را بر روی بتونه می کشیم و با لیسه(تیغ) ،روی نوار طیف می کشیم تا به خوبی درز را بگیرد.
پس از مرحله بالا، بتونه کناف را روی طیف می کشیم. تا اینجای کار ما زیرسازی های ابتدایی کار را انجام داده ایم. از آنجایی که درز بین کناف ها زیاد است، بتونه ایی که در این مرحله استفاده میشود زیاد است. حال بریم سراغ مراحل بعدی،
مرحله بعد سمباده کشیدن روی قسمت هایی است که بتونه کناف کشیده شده است. این مرحله از نقاشی ساختمان گرد و خاک زیادی دارد.
در این مرحله نیز از بتونه کناف استفاده می کنیم و تمام سطوحی که دیده می شود را بتونه می کشیم که به این مرحله ماستیک کردن نیز می گویند این مرحله باعث می شود تا سطحی کاملا صاف و یکدست داشته باشید. بعد از ماستیک کردن سطوح، دوباره به سراغ سمباده کاری می رویم، تفاوتی که سمباده کاری این مرحله با مرحله قبل دارد، تمام سطوح سمباده کاری میشوند و دقت سمباده کاری در این مرحله بیشتر است.
شاید پیش خودتون بگیدپس چه زمانی مرحله رنگ کاری شروع میشود، در جواب باید بهتون بگم مرحله زیرسازی یکی از قسمت های مهم نقاشی ساختمان است که باید در این مرحله دقت و حساسیت بالایی داشته باشید. خوب حالا که زیرسازی ابتدایی کار انجام شده است به سراغ مرحله رنگ کاری می رویم.
در این مرحله تمام قسمت های مد نظر را رنگ می کنیم. در مرحله نقاشی روی کناف برعکس نقاشی روی گچ، نمی توان قبل از زیرسازی های بالا که گفته شد رنگکاری را شروع کرد. بعد از رنگ کاری کناف دوباره نیاز است که لکه گیری صورت گیرد، نکته ایی که در این مرحله باید دقت شود بتونه ایی مورده استفاده باید از جنس بتونه روغنی یا بتونه پلاستیک باشد این بتونه از مل و رنگ ساخته میشود. تعیین اینکه از چه بتونه ایی استفاده کنیم بستگی به نوع رنگی که برای سطوح استفاده می کنید دارد. برای اطلاعات بیشتر در مورد رنگکاری ساختمان و بتونه کشی روی مطلب زیر کیلیک کنید.
بعد از لکه گیری دوباره شروع به سمباده کاری می کنیم. بعد از این سمباده کاری، دو الی سه لایه رنگ یا به صورت عامیانه که بین مردم رایج است دو الی سه دست رنگ می زنیم تا پوشش کافی بر روی دیوار ها و سقف های ما ایجاد شود.
جهت مشاوره می توانیدبا شماره زیر تماس بگیرید
09120337656