مقالات نقاشی ساختمان

نقاشی سقف خانه با مناسب ترین رنگ ساختمانی

نقاشی سقف خانه

نقاشی سقف خانه یکی از بخش های مهم در رنگ آمیزی خانه است که از اهمیت ویژه ای برخوردار است. رنگ آمیزی سقف خانه به دلیل بزرگتر یا کوچک تر نشان دادن فضای خانه و زیبا تر کردن دکوراسیون داخلی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. در این مقاله نقاشی سقف خانه، با رنگ پلاستیک و غلطک، که مناسب ترین متریال برای رنگ آمیزی سقف خانه هستند را به شما می گوییم.

برای نقاشی سقف خانه از چه رنگ استفاده کنیم؟

به جرئت می توان گفت بالای 90 درصد نقاشان حرفه ای از رنگ پلاسیتک برای نقاشی سقف ساده استفاده می کنند در همین راستا پیشنهاد گروه ساختمانی بچه مهندس استفاده از رنگ سفید لاجوردی برای نقاشی سقف پذیرایی و اتاق خواب است. برای انتخاب نوع رنگ می توانید بهترین مارک رنگ پلاستیک یعنی پارس بهار را خرید کنید. همچنین در صورت تمایل می توانید اجرای نقاشی سقف را به گروه ساختمانی بچه مهندس بسپارید.

برای دیدن ویدیو مرتبط با نقاشی سقف خانه در یوتیوب اینجا کیلیک کنید

اگر به جمله بالا دقت کرده باشید حرفی از نقاشی سقف آشپزخانه نزده ایم. نقاشی سقف آشپزخانه به نوع طراحی و سلیقه شما بستگی دارد به عنوان مثال در صورتی که سقف آشپزخانه از سقف سالن پذیرایی جدا شده باشد می توانید از رنگ روغنی برای رنگ آمیزی سقف آشپزخانه استفاده کنید که قابلیت شستشوی بالایی دارد و در صورتی که سقف سالن پذیرایی و سقف آشپزخانه یکسان باشند(بدون برآمدگی) می توانید از رنگ پلاستیک برای نقاشی سقف آشپزخانه استفاده کنید تا فضای خانه شما بزگتر از آنچه که هست که دیده شود.

در اینجا می توانید با نحوه ساخت رنگ سفید لاجوردی بیشتر آشنا شوید.

ابزارهای مناسب برای نقاشی سقف خانه کدامند؟

یکی از پرکاربردترین ابزارهای نقاشی ساختمان، غلطک است که در رنگ آمیزی سقف و دیوار استفاده می شود. سرعت اجرای بالا و پوشش بیشتر رنگ، از قابلیت های مهم غلطک در نقاشی سقف است. در ادامه نحوه نقاشی سقف با غلطک را به شما می گوییم. از ابزارهای دیگر برای نقاشی سقف منزل می توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • غلطک
  • قلم مو
  • نردبان
  • تیغ و کاردک

برای آشنایی بیشتر با ابزار نقاشی ساختمان اینجا کیلیک کنید.

سفید لاجوردی در نقاشی سقف خانه
سفید لاجوردی در نقاشی سقف خانه

قبل از اجرای نقاشی سقف سالن پذیرایی و اتاق خواب این نکته را بدانید.

نکته شماره یک

از معایب نقاشی سقف ساختمان با غلطک، می توان به قطره های رنگی که دررنگ آمیزی سقف بر روی زمین ریخته می شوند اشاره کرد. این پاشش رنگ باعث کثیف شدن و لکه دار شدن وسیله های خانه ( مبلمان، تلویزیون و ..) می شود. مهمترین نکته در نقاشی ساختمان سقف، جلوگیری از کثیف شدن این وسیله ها است.
برای اینکار می توانید وسیله های خانه را به مرکز سالن یا اتاق انتقال دهید و بر روی آن ها پارچه یا نایلون بکشید همچنین می توانید وسیله های سالن پذیرایی را به اتاق جابه جا کنید و سقف سالن پذیرایی را رنگ آمیزی کنید و سپس وسیله ها را به سالن انتقال دهید و شروع به رنگ آمیزی سقف اتاق خواب کنید.

نکته شماره دو

در صورتی که کف شما، پارکت یا سرامیک پرز دار داشته باشد حتما از نایلون یا پارچه برای پوشش کف استفاده کنید. در صورتی که این مدل کف بر اثر پاشش رنگ کثیف شود، تمیز کردن آن به سختی انجام می شود.

برای دیدن قیمت نقاشی سقف ساختمان می توانید به مقاله قیمت نقاشی ساختمان مراجعه کنید

آموزش نقاشی سقف خانه با رنگ پلاستیک

گام یک ( آماده سازی خانه )

همانطور که در بالا اشاره کردیم جمع کردن وسیله های خانه از ابتدایی ترین ملزومات نقاشی سقف ساده است. پس از انجام این کار، به سراغ آماده سازی ابزار و مصالح نقاشی سقف بروید.

زیرسازی نقاشی سقف خانه
زیرسازی نقاشی سقف خانه

گام دوم ( زیرسازی سقف خانه )

در این مرحله از نقاشی سقف خانه، تمامی ترکها و خرابی های سقف با ابزار تیغ و کاردک به همراه نردبان باز می شوند. برای پر کردن این ترکها و از بین بردن خرابی های سقف از بتونه پلاستیک استفاده می کنند. به این نکته دقت داشته باشید قبل از اجرای رنگ آمیزی سقف خانه، بر روی تمامی بتونه ها، سنباده بکشید تا یک سطح صاف و نرم را داشته باشید.

گام سوم ( نقاشی سقف خانه با قلم مو )

برای رنگ آمیزی سقف خانه از رنگ پلاستیک و ابزارهای مانند قلم مو و غلطک استفاده می کنند. گچ بری ها و ابزارهای سقف، قسمت هایی هستند که با غلطک رنگ آمیزی نمی شوند. برای رنگ آمیزی این قسمت ها و همچنین مرز بین دیوار و سقف از قلم مو استفاده می کنند.
برای مرز بین دیوار و سقف می توانید چسب کاغذی را بر روی دیوار بچسابید تا رنگ سقف بر روی دیوار نیاید. نقاش ساختمان حرفه ای به دلیل داشتن مهارت و تجربه نیاز به انجام چنین کاری ندارد.

گام چهارم ( نقاشی سقف ساختمان با غلطک )

یکی از پرکاربردترین ابزارهای نقاشی ساختمان، غلطک است که سرعت اجرای نقاشی ساختمان را چند برابر کرده است. برای نقاشی سقف خانه از غلطک های مخصوص استفاده می کنند که پُرز و قطر بیشتری دارد. برای اجرای نقاشی سقف ساختمان با غلطک از روش w استفاده می کنند.
به این نکته دقت داشته باشید از آنجایی که سرعت خشک شدن رنگ پلاستیک زیاد است، بهتر است رنگ آمیزی سقف را به صورت تکه های یک متری جلو ببرید( رنگ آمیزی با غلطک و پرداخت رنگ همزمان انجام شود) با این کار رد رول غلطک از بین می رود و خروجی نهایی یکدست و زیبا تر می شود.

مراحل نقاشی سقف خانه

آموزش هایی که در بالا به صورت گام به گام داده شد، دو الی سه بار انجام می شود به همین دلیل مراحل نقاشی سقف را به صورت فهرست آورده ایم.

  • آماده سازی
  • زیرسازی سقف
  • رنگ آمیزی سقف ( آستری اول )
  • زیرسازی دوباره ( لکه گیری ) در این مرحله فقط و فقط خرابی ها و لکه های سقف، با بتونه پلاستیک پر می شوند.
  • رنگ آمیزی سقف ( آستری دوم )
  • رنگ آمیزی نهایی سقف

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *