یکی از بخش های مهم ساختمان، نمای آن است که نقاشی آن به خصوص در نماهای سیمانی، می تواند به زیبایی و مدرن کردن فضای بیرونی کمک فراوانی کند نقاشی نمای ساختمان از اهمیت ویژه ای برخوردار است، چرا که نمای زیبا و خاص توجه بینندگان را قبل از ورود به ساختمان جلب می کند. این در حالی است که با پیشرفت تکنولوژی اجرای نقاشی نمای ساختمان راحت تر و سریع تر شده است و مشکلاتی که نصب داربست برای ساختمان به وجود می آورد را ندارد.
رنگ مناسب برای نقاشی نمای ساختمان چه ویژگی هایی دارد؟
برای نقاشی نمای ساختمان از انواع رنگ روغنی، اکریلیک و رنگ مخصوص نما استفاده می کنند. رنگی که در نقاشی نمای ساختمان استفاده می شود باید ویژگی هایی همچون مقاومت در برابر آب و تابش داشته باشد. در صورتی که از رنگ مناسب برای رنگ آمیزی نما ساختمان استفاده نکنید با گذشت مدت زمان کم، نمای ساختمان نیاز مجدد به رنگ آمیزی پیدا می کند. در ادامه چند ویژگی مهم از رنگهای نما را به شما می گوییم.
- دوام و ماندگاری بالا در برابر شرایط جوی
- قابلیت شستشو
- مقاومت در برابر نور خورشید
با رنگ روغنی بیشتر آشنا شوید.
روشهای رنگ آمیزی نما ساختمان
یکی از بزرگترین چالش ها برای رنگ آمیزی نما ساختمان، روش اجرای آن است. در ادامه چند روش برای نقاشی نمای ساختمان به شما می گوییم که براساس معماری نما، موقعیت جغرافیایی ساختمان و موارد دیگر یکی از این شرایط را انتخاب کنید.
رنگ آمیزی نما با داربست
یکی از قدیمی ترین روش های اجرای نقاشی در نمای ساختمان، استفاده از داربست و تخته است. در این روش ابتدا نصب داربست صورت می گیرید و سپس تهیه تخته بنایی انجام می شود به این نکته دقت داشته باشید نصب داربست و تهیه تخته بنایی بر عهده کارفرماست مگر طبق قرارداد و با هزینه کارفرما، مجری پروژه عهده دار این مسائل شود.
رنگ امیزی نما با طناب و بدون داربست
امروزه رنگ آمیزی نما با طناب طرفداران بسیاری بین مجریان پروژه و کارفرمایان پیدا کرده است علت این امر نگرفتن فضا توسط داربست و حفظ جلوه نما است استفاده از طناب در رنگ آمیزی نمای ساختمان سرعت اجرای بالاتری نسبت به رنگ آمیزی با داربست دارد. همکاری با شرکت های معتبر در این زمینه می تواند چالش های رنگ آمیزی نمای ساختمان را کاهش دهد.
مراحل نقاشی نمای ساختمان
مرحله اول: در نظر گرفتن فضای مناسب برای ساخت رنگ، شستن قلم و غلطک. در نظر گرفتن این محل می تواند نظم مجموعه شما را نشان دهد و همچنین از کثیف شدن فضاهای دیگر جلوگیری می کند.
مرحله دوم: شستشوی نمای ساختمان به همراه باز کردن ترک ها و کندن پوسته های دیوار است. همچنین در این مرحله تمام قسمت هایی که نیاز به رنگ آمیزی ندارند با کاور مناسب پوشش داده می شوند.
مرحله سوم: پر کردن ترکهها با تونه مخصوص نما که می تواند از جنس سیمان یا بتونه روغنی باشد.
مرحله چهارم: اجرای دست اول برای رنگ آمیزی نما ساختمان که جنس این رنگ می تواند از نوع پرایمر یا رنگ نما باشد.
مرحله پنجم: لکه گیری دوباره، به دلیل کثیفی و آلودگی سطح نما ممکن است برخی از ترکها یا سوراخ های موجود در نما دیده نشوند که در این مرحله لکه گیری نهایی انجام می شود
مرحله ششم:رنگ آمیزی لایه های دوم و حتی سوم در نمای ساختمان تا پوشش کافی برای نمای ساختمان ایجاد شود.
قیمت نقاشی نمای به چه عواملی بستگی دارد
- نوع رنگ
- متراژ کار
- روش اجرای نقاشی نمای ساختمان