دکوراسیون داخلی

پله معلق

پله معلق

امروزه طراحان و مهندسان معماری در طراحی داخلی از پله مدرن استفاده می کنند که در شکل ها و متریال های مختلف ساخته می شوند، این پله ها که به پله معلق یا شناور معروفند. در ویلاهای دوبلکس و مکان های تجاری استفاده میشوند. در این مطلب انواع پله معلق وهزینه اجرای پله معلق و مراحل اجرای آن را به شما می گوییم. اجرای پله معلق از مراحل سقف کاری تا نازک کاری ساختمان طول می کشد در این مقاله به نکاتی پرداخته ایم که قبل از اجرای آن باید بدانید

انواع پله معلق

پله معلق چوبی

پله معلق چوبی ترکیبی از فلز، چوب و شیشه می باشند. قسمت های سازه ای این پله شامل شاسی و کف پله از جنس آهن یا استیل می باشد و برای کاور کردن کف پله یا شاسی از چوب استفاده می کنند، چوبی که برای کف پله استفاده می شود از جنس فینگر جوینت، ام ادی اف، راش و بلوط می باشد. برای نرده پله معلق می توانید از نرده شیشه ای یا نرده کابلی استفاده کنید.
یکی از مقاوم ترین چوب هایی که برای کف پله استفاده می شوند، چوب فینگر جوینت است اما استفاده از این چوب نیاز به تخصص و مهارت زیادی دارد در صورتی که نجار شما با این چوب کار نکرده باشد احتمال خراب کردن کار چوب است.

پله معلق شیشه ای

کف پله و نرده این پله ها از جنس شیشه است و برای شاسی آن از استیل یا آهن استفاده می کنند. شیشه هایی که برای کف پله استفاده می شوند سه لایه لمینت سکوریت است و مقاومت خوبی در برابر ضربه و فشار دارند. برای نرده شیشه ای می توانید از شیشه سکوریت استفاده کنید تا جان پناه مورد نیاز شما را تامین کند. پله مدرن شیشه ای یکی از جذاب ترین طرح ها برای ویلاهای دوبلکس است.

قیمت پله معلق

قیمت پله معلق

هزینه اجرای پله معلق، به نوع و شکل آن بستگی دارد. هزینه ای که برای پله معلق به عوامل و شرایط گوناگی بستگی دارد اما حداقل قیمت برای هر کف پله از 4 میلیون الی 15 میلیون تعیین می شود.
عواملی که بر قیمت پله معلق تاثیر می گذارد.

  • شکل و نوع پله معلق
  • متریال مصرفی
  • محل پروژه

اجرای پله معلق و انواع حالت های آن

این پله ها عمدتا از شاسی و کف پله های فولادی به علاوه چوب و شیشه ساخته می شوند. شاسی هایی که در این پله ها استفاده می شوند به صورت شاسی از بغل هستند این شاسی ها اگر داخل دیوار باشند به آن hiden و اگر در دیوار پنهان نباشد به آن expoze می گویند.

در این پله ها شاسی در وسط کف پله ها قرار می گیرد. اجرای این پله در صورتی انجام می شود که فضای کافی برای هیدن کردن شاسی در دل دیوار وجود نداشته باشد یا کارفرما با اجرای پله مدرن با شاسی کنار موافقت نکند همچنین از دلایلی دیگر برای استفاده از پله های شاسی وسط، رفت و آمد زیاد افراد بر روی این پله هاست. پیشنهاد می شود در فضاهای ادارای و تجاری از این شاسی ها برای پله استفاده کنید.

  • پله مستقیم یا تک بازو
  • پله l شکل یا دو بازو
  • پله u شکل یا سه بازو
  • پله منحنی
  • پله حول محور

بهترین زمان برای نصب شاسی های هیدن، هنگام سفت کاری ساختمان است. در این مرحله شما به راحتی می توانید شاسی را در دیوار هیدن کنید. این شاسی ها به صورت باکس در ارتفاع 30 الی 40 سانت و عرض 8 تا 12 سانت، از ورق های 8 الی 10 میلیمتری ساخته می شوند که داخل این ورق ها استیفنر قرار می دهند.
حداقل قوطی که برای کف پله ها باید در نظر گرفت قوطی 40*60 است. معمولا کف پله هایی که در این پله ها استفاده می شوند چوب یا سنگ هستند و نرده ای که برای این پله ها استفاده می شوند، از جنس شیشه سکوریت یا لمینت سکوریت هستند که به نرده شیشه ای معروفند

حداقل فضایی که برای اجرای پله نیاز است 5 متر مربع است.
حداقل فاصله کف پله با دیوار سقف 10 سانتی متر می باشد در صورتی که این فضا کمتر از این مقدار اجرا شود در مراحل کاور کف پله و اجرای نرده پله به مشکل خواهید خورد

اجرای پله های شاسی از وسط در زمان سفت کاری یا در مرحله نازک کاری انجام می شود. شاسی باید به وسیله پلیت به قسمت های سازه ایی مثل ستون یا تیر وصل شود. معمولا شاسی این پله ها به صورت مستطیل شکل هستند و کف پله ها به آن متصل می گردند.

  • فضای کمتری نسبت به سایر پله های اشغال می کند
  • زیبایی خیره کننده به خانه شما می دهد
  • تنوع طرح و مدل های اجرایی آن که برای هر فضایی استفاده شود
  • معمولا متریال مورد استفاده در پله معلق از جنس درجه یک می باشد

معایب پله معلق

  • هزینه اجرای بالا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *