مقالات نقاشی ساختمان

روانشناسی رنگ در نقاشی ساختمان

روانشناسی رنگ ها در نقاشی ساختمان

طراحی داخلی هنری است که شخصیت افراد را با علایق آنها ترکیب می کند تا نمایشی قابل توجه از درون خود ایجاد کند. این یک بوم خالی است که رنگ‌ها را روی آن پر می‌کنیم و کارهای چوبی، سرامیک و شیشه را به آن اضافه می‌کنیم. ما همه آنها را گرد هم می آوریم تا یک جریان طبیعی و منطقی در املاک مسکونی و تجاری ایجاد کنیم. اگرچه طراحی داخلی تا حد زیادی بر خلاقیت متمرکز است، اما باید به پیامدهای طرح های رنگی که استفاده می کنیم نیز توجه کنیم. از آنجایی که مشتری، دوستان، خانواده و همکاران ساعت‌ها را در اتاق‌هایی که ما طراحی می‌کنیم سپری می‌کنند، باید روانشناسی رنگ‌ها در نقاشی ساختمان را به نفع آن‌ها در نظر بگیریم.

روانشناسی رنگ چیست؟

روانشناسی رنگ نظریه ای است که نشان می دهد هر رنگ چگونه بر خلق و خو، عملکردهای شناختی، خلاقیت و بهره وری افراد تأثیر می گذارد. وقتی فردی با رنگ های آرام بخش مانند آبی یا سبز احاطه می شود، احساس آرامش می کند. در حالی که اگر فردی با رنگ های پر جنب و جوش مانند قرمز، قهوه ای یا نارنجی احاطه شود، احساس انرژی و اشتیاق می کند.این در حالی است که اگر با رنگ های خنثی مانند سفید یا خاکستری احاطه شوید. احساس آرامش می کنید.

مطالعات نشان می دهد هر کدام از رنگ ها، با طیف رنگی مختلف بر روی مغز انسان ها تاثیر می گذارند. هرچند این اثرات رنگ، مشابه به نظر می رسد، اما مطالعات نشان می دهد که هر فرد به طور متفاوتی به طرح های رنگی استاندارد واکنش نشان می دهد.

روانشناسی رنگ چگونه بر نقاشی ساختمان تاثیر می گذارد؟

طرح های رنگی یکی از عوامل مهم در طراحی داخلی هستند. رنگ دیوارها، مبلمان، عناصر طبیعی، قطعات تزیینی، چراغ ها و وسایل، همگی نقش مهمی در روحیه ساکنین دارند. آنها ساعت ها با ترکیب رنگ هایی که شما انتخاب می کنید احاطه شده اند. بنابراین، همیشه خوب است که طرح های رنگی را بر اساس شخصیت و خواسته های مشتری انتخاب کنید. این باعث می شود آنها در خانه خود احساس راحتی و آرامش کنند و بهره وری را در محل کار افزایش دهند.

بر اساس نتایج مطالعات متعدد در زمینه روانشناسی رنگ ها، هر فرد نسبت به هر رنگ واکنش متفاوتی نشان می دهد. به عنوان مثال، برخی از افراد رنگ سیاه را افسرده کننده و بی انگیزه می دانند. با این حال، چندین نفر دیگر رنگ سیاه را نشان دهنده نظم و تلاش می دانند. برخی از مردم رنگ قرمز را تهدید کننده می دانند در حالی که برخی دیگر آن را الهام بخش می دانند.

بنابراین، بهتر است از مشتریان خود بپرسید که چه نوع رنگ‌هایی برای آنها جذاب‌تر است. حتی اگر نتوانند رنگ ها را انتخاب کنند، شما ایده کافی در مورد اینکه چه چیزی را دوست دارند و چه چیزی را دوست ندارند، خواهید داشت. اجازه دهید اثرات رنگ های محبوب را با جزئیات مورد بحث قرار دهیم تا بتوانید در حین اجرای ایده های طراحی خود تصمیمی آگاهانه بگیرید.

نقش رنگ های مختلف در نقاشی ساختمان

بیشتر رنگ‌ها به انرژی می‌افزایند و محیط را زنده می‌کنند. آنها همچنین بسته به تراکم رنگی که استفاده می کنید، به زیبایی و جاذبه کمک می کنند. رنگ‌های دیگر آرام‌تر هستند و تأثیر آرام‌بخشی بر حواس دارند. آنها یک محیط آرام ایجاد می کنند که باعث می شود ساکنان احساس امنیت و آرامش کنند.

در اینجا فهرستی از 10 رنگی که معمولا در طراحی داخلی استفاده می شود و تأثیراتی که بر ذهن انسان می گذارند، آورده شده است:

اتاق با رنگ قرمز
رنگ قرمز

روانشناسی رنگ قرمز:

رنگ قرمز پر جنب و جوش ترین رنگی است که احساسات را به طور کامل نشان می دهد. چه سایه‌های تیره مانندمارونی ( زرشکی) یا سایه‌های روشن قرمز (ژامبونی)، فضایی از عشق و رفاقت را ایجاد می‌کنند. استفاده از رنگ قرمز در طراحی شما، به کل اتاق هیجان و نشاط می بخشد.

می توانید از رنگ قرمز در ساختمان های اداری یا دفاتر خانگی، در اتاق نشیمن و اتاق خواب استفاده کنید. در ادارات، قرمز الهام بخش رهبری، قدرت اراده، سطح انرژی بالا و دوستی است. هنگامی که در اتاق نشیمن استفاده می شود، رنگ قرمز در تمام سایه های آن الهام بخش دوستی و تحریک گفتگو است. اما بهترین کاربرد رنگ قرمز در اتاق خواب است، جایی که احساس عشق، میل و اشتیاق را برانگیخته می کند.

قرمز همچنین حس خشم و انتقام را القا می کند، به همین دلیل است که بهتر است آن را با رنگ های آرامش بخش، مانند سفید یا بژ ترکیب کنید تا احساسات انسان را متعادل کنید.

به عنوان مثال، می توانید از رنگ قرمز روی یک دیوار یا دیوارهای مقابل هم، در اتاق خواب استفاده کنید، در حالی که از رنگ های آرام و ملایم در دیوار های اصلی استفاده کنید. این کار با کمک رنگ‌های مکمل مانند زرد یا رنگ‌های طبیعی، سبز روشن یا رنگ‌های سفید ساده، شور و اشتیاق را برانگیخته و سطح فشار خون را کنترل می‌کند.

احساسات مرتبط با رنگ قرمز عبارتند از:

شادی، عشق، اشتیاق، میل، تمایلات جنسی، حساسیت.

انرژی،

عزم، رهبری، شجاعت، قدرت اراده.

خشم، کینه، خشم.

خطر، جنگ

گرسنگی.

رنگ قهوه ایی
رنگ قهوه ایی

روانشناسی رنگ قهوه ایی

رنگ روشن تر و ملایم تر از قرمز، رنگ قهوه ای است. قهوه ای با رنگ طبیعی و جوهره نرم و اطمینان بخش خود می تواند در فضاهای وسیع معجزه کند تا عناصر مختلف مدرنیسم و کلاسیک را همگام کند.

رنگ قهوه ای بهتر است کم استفاده شود. به عنوان طراح داخلی، باید اطمینان حاصل کنید که رنگ دیوار، رنگ اتاق و رنگ کلی فضای داخلی باعث می شود ساکنان احساس گرما و راحتی کنند. پالت رنگی که انتخاب می کنید باید الهام بخش آنها نیز باشد. قهوه ای تمایل به آرام کردن حواس دارد، شاید کمی بیش از حد استفاده شود منجر به عدم تحرک و عدم هدف می شود. از سوی دیگر در ترکیب با سایه های پر جنب و جوش و سایر رنگ های طبیعی، قهوه ای می تواند نمادی از انعطاف پذیری و امنیت باشد.

در طراحی داخلی، رنگ قهوه ای به وفور برای ایجاد ظاهری روستایی و فضای غم انگیز استفاده می شود. اگرچه این رنگ ظریف است، اما تمایل به تحریک افسردگی دارد، بنابراین مطمئن شوید که آن را با رنگ های شاد مانند زرد، سفید، قرمز، سبز و نارنجی ترکیب کنید.

احساسات مرتبط با رنگ قهوه ای عبارتند از:

ایمنی، امنیت، قابلیت اطمینان، گرما، راحتی.

تاب آوری، روحیه، عزم، استحکام.

غم، تنهایی، افسردگی، انزوا، بی تفاوتی.

وسعت، گشودگی، تیرگی، همبستگی.

قدرت، قدرت، پیچیدگی.

رنگ نارنجی اتاق
رنگ نارنجی

روانشناسی رنگ نارنجی:

یکی دیگر از رنگ های پر جنب و جوش نارنجی است. این نماد آفتاب و طبیعت است. نارنجی و تمام سایه های آن تقریباً تأثیر مثبتی بر روان دارند. رنگ های دور نارنجی مانند طلا نشان دهنده ثروت و رفاه است. این می تواند بر شخصیت مشتری و یا تمایل آنها برای موفقیت و شهرت منعکس شود.

رنگ نارنجی، بسیار شبیه قرمز، همچنین الهام بخش میل، عشق، تمایلات جنسی و اشتها است. این رنگ عمدتاً تأثیر آرام بخشی بر حواس دارد زیرا افراد را به یاد دراز کشیدن در ساحل و نوشیدن نوشیدنی های استوایی می اندازد.

رنگ نارنجی معمولاً بهترین استفاده را در اتاق خواب ها با رنگ های اضافی دارد که جلوه های شدید رنگ را کاهش می دهد. همچنین می توانید از آن در مناطق ورزشی برای تحریک افراد استفاده کنید.

رنگ نارنجی می تواند اشتها را افزایش دهد، به همین دلیل است که برای آشپزخانه های داخلی و خارجی مناسب است.

به عنوان مثال، می توانید از سایه طبیعی و خنثی بر روی دیوارها برای اثر آرام بخش استفاده کنید. سپس لامپ های آویز را با طرح های نارنجی معرفی کنید یا از صندلی ها و کوسن های نارنجی رنگ برای بستن اتاق استفاده کنید.

احساسات مرتبط با رنگ نارنجی عبارتند از:

شادی، آرامش، آرامش، گرما.

عشق، جاذبه، اشتیاق، تمایلات جنسی، لذت، میل، دلبستگی.

تشویق، عزم، اشتیاق، تحریک.

موفقیت، ثروت، اعتبار، برجستگی، سعادت، خرد.

فریب، خیانت، پرخاشگری، تسلط، بی اعتمادی.

شفا، انرژی، ارتعاشات.

خلاقیت، شیفتگی، ماجراجویی.

روانشناسی رنگ زرد:

رنگ زرد مترادف با نور خورشید است و در نتیجه اثر نور و شادی را گسترش می دهد. زرد همچنین به دلیل ارتباط نزدیک با رنگ طلایی با عقل و رفاه همراه است.در طراحی داخلی رنگ زرد برای آشپزخانه، فضاهای غذاخوری، راهروها و حمام توصیه می شود. رنگ به طور خودکار روحیه افراد را بالا می برد و اتاق را روشن و آفتابی می کند.

اگرچه بیشتر سایه‌های زرد تأثیر مثبتی بر روان دارند، رنگ‌های زرد کسل‌کننده احساس عذاب، پوسیدگی و بیماری را تحریک می‌کنند. بهتر است از رنگ زرد در سایه های روشن آن در اطراف خانه استفاده کنید. اما مطمئن شوید که از آن کم استفاده کنید، زیرا زرد تمایل به تحریک احساسات غیرقابل کنترل دارد. با توجه به تاثیر بسیار خوش بینانه، یک اتاق کاملاً زرد می تواند فشار خون را بالا ببرد. مغز فشار خون بالا را با احساس خشم مرتبط می‌کند و در نتیجه باعث می‌شود افراد بدون هیچ تحریکی عصبانی شوند.

رنگ زرد همچنین سطحی از پیچیدگی را به طراحی داخلی اضافه می کند، به خصوص زمانی که با خاکستری یا سفید جفت شود.

احساسات مرتبط با رنگ زرد عبارتند از:

شادی، مراقبت، صمیمیت.

هوش، تعالی، اطاعت، بهره وری.

انرژی، طراوت، طبیعت.

احتیاط، بیماری، عذاب، زوال، حسادت.

خوش بینی، دلگرمی.

سالن با رنگ سبز
رنگ سبز

روانشناسی رنگ سبز

وقتی مردم رنگ سبز را می بینند به طبیعت فکر می کنند. اگرچه در حقیقت طبیعت می تواند ظالم باشد، اما روان انسان طبیعت را با طراوت، آرامش و اعتماد پیوند می زند. بنابراین، سبز یک رنگ قدرتمند در طراحی داخلی است. علاوه بر این، سبز کم رنگ به سرعت با رنگ سوپ نخودی که غذای راحتی است، مرتبط می شود. این به آرامش حواس و کاهش سطح فشار خون و فشار خون کمک می کند.

سبز یک رنگ بسیار متنوع است. سایه های مختلف سبز باعث ایجاد احساسات مختلف می شود. در حالی که سبز روشن و آبی اثر آرام بخشی دارند، سبز تیره بیشتر با حرص و حسادت همراه است. از طرف دیگر سبز زیتونی در سراسر جهان برای صلح و هماهنگی شناخته شده است.

سبز را می توان در سایه های مختلف در سراسر خانه استفاده کرد. می توانید از سایه های روشن تری روی دیوارها استفاده کنید و با سایه های سبز تیره با گیاهان تضاد ایجاد کنید. اثر سایه تیره خنثی می شود زیرا گیاهان به طور خودکار طبیعت را به مردم یادآوری می کنند. رنگ سبز بیشتر اثری آرام بخش همراه با احساس امنیت دارد که آن را به رنگی ایده آل برای طراحی داخلی تبدیل می کند.

احساسات مرتبط با رنگ سبز عبارتند از:

طبیعت، هماهنگی، رشد، باروری.

صلح، امنیت، ایمنی، حفاظت.

طراوت، شادی، شفا.

حرص، حسادت، جاه طلبی.

بزدلی، بیماری، درگیری.

آرامش، صداقت، آسایش.

رنگ آبی اتاق
رنگ آبی

روانشناسی رنگ آبی

آبی یکی از آرامش بخش ترین رنگ ها در پالت طراحی داخلی است. با توجه به اثرات روانی رنگ، آبی ذهن را آرام می کند و ضربان قلب، متابولیسم، فشار خون و فشار خون را کاهش می دهد.

به ویژه سایه های آبی مانند آبی آسمانی و آبی روشن تأثیر شفابخشی بر ذهن دارند. ساکنان را به یاد دریا یا استخرهای شنا می اندازد. آبی تنها رنگی است که مجموعه ای از اثرات مثبت دارد و تأثیرات منفی کمی بر روان دارد.

در تمام قسمت های خانه می توانید از سایه های مختلف آبی استفاده کنید. می توانید از سایه های تیره تری مانند آبی سلطنتی به عنوان رنگ اصلی استفاده کنید و آن را با زرد درست کنید و برای آشپزخانه، اتاق بازی و … استفاده کنید، همچنین می توانید از ترکیب رنگ های آبی روشن و تیره در اتاق خواب و اتاق غذاخوری استفاده کنید.

اگرچه استفاده از رنگ آبی در اتاق های تاریک با فضاهای کوچک می تواند احساس ترسناکی مانند گیر افتادن در یخ ایجاد کند، می توانید رنگ های گرم را برای خنثی کردن جلوه اضافه کنید.

بیشتر سایه‌های تیره آبی با ظرافت، تجمل و سلطنت همراه است، در حالی که رنگ‌های یاقوت کبود به طرح طراحی برجسته می‌شوند. نورهای آبی نیز روی چشم ها آسان است و در نتیجه هر گونه ناراحتی را کاهش می دهد. در مجموع، آبی یک طرح رنگ عالی است که به خوبی با تمام گرایش های طراحی داخلی مدرن و امروزی کار می کند.

احساسات مرتبط با رنگ آبی عبارتند از:

آرامش، کنترل، سعادت، نرمی.

دانش، خرد، هوش، قدرت، جدیت.

ایمان، اعتماد، وفاداری، صداقت، شجاعت، صداقت.

شفا، سلامت.

ظرافت، تجمل، رفاه.

برای اجرا نقاشی ساختمان اینجا کیلیک کنید.

رنگ بنفش
رنگ بنفش

روانشناسی رنگ بنفش

رنگ بنفش معمولاً با ظرافت و سلطنت همراه است. طرح های رنگی بنفش در زمینه هایی که خلاقیت و طراحی را القا می کنند به خوبی کار می کنند. رنگ های روشن بنفش مانند بنفش یا آلویی به طرح شما جذابیت می بخشد. در حالی که سایه های روشن تر بنفش مانند اسطوخودوس و ارغوانی جلوه ای آرام اما سلطنتی در طراحی شما ایجاد می کند.

از آنجایی که رنگ بنفش الهام‌بخش خلاقیت است، می‌توانید آن را به اتاق‌های رختکن، کمد دیواری، استودیوهای هنری داخلی یا حتی آشپزخانه اضافه کنید. این رنگ به ویژه در بین نوجوانان محبوب است زیرا آنها را به سمت هنرهای خلاقانه و نمایشی تشویق می کند و به آنها کمک می کند مسیر خود را پیدا کنند.

رنگ بنفش در سالن یا اتاق نشیمن که مهمانان شما در آن وقت می گذرانند نیز به خوبی کار می کند. جوهره ای از آرامش، ظرافت و تجمل می دهد.

احساسات مرتبط با رنگ بنفش عبارتند از:

ظرافت، تجمل، غنا، پیچیدگی.

درام، عمق، هیجان.

خلاقیت، رمز و راز.

آرامش، آرامش، آرامش.

رنگ صورتی
رنگ صورتی

روانشناسی رنگ صورتی

رنگ صورتی بر احساسات نزدیک‌تر به قلب تأثیر می‌گذارد. صورتی و تمام سایه های آن در صورت استفاده مناسب، فضایی از عشق و شفقت را ایجاد می کند.

اگرچه صورتی تا حد زیادی با فمینیسم مرتبط است، اما همچنان می توانید از این رنگ برای جلوه مردانه استفاده کنید. الگوهای ساده و طرح های پیچیده می توانند رنگ صورتی را به سطح جدیدی در روند طراحی داخلی مدرن برسانند. احساس راحتی و عشق را بر می انگیزد. سایه های پر جنب و جوش صورتی مانند سرخابی، فوشیا و غیره وقتی با رنگ های ثانویه مانند آبی روشن ترکیب می شوند، به ایجاد یک بیانیه کمک می کنند. می توانید از آنها برای نشان دادن بازیگوشی الگوهای دیوار استفاده کنید.

برای فرم و عملکرد، رنگ صورتی را با رنگ های طبیعی یا رنگ های زنده قرمز و سفید تکمیل کنید. این به جلوگیری از هرگونه احساس از دست دادن و شیرینی بیش از حد کمک می کند. صورتی بهتر است در رنگ اتاق دختران نوجوان یا در اتاق نشیمن و حمام برای ایجاد فضای شادی و سعادت استفاده شود.

احساسات مرتبط با رنگ صورتی عبارتند از:

شیرینی، گرما، راحتی.

عشق، شفقت، پرورش.

انطباق، از دست دادن (به ویژه دلبستگی های عاشقانه).

داستان عاشقانه.

تمیزی، کارکرد، پیچیدگی.

زرق و برق، فمینیسم.

روانشناسی رنگ مشکی

رنگ مشکی همیشه با تطبیق پذیری و ظرافت به خوبی عمل کرده است. مشکی نشان دهنده سادگی و کارایی است. این رنگ در طراحی داخلی و معماری مدرن بهترین کارایی را دارد.

از نظر روانی، یک اتاق کاملاً سیاه می‌تواند غافلگیرکننده و غم‌انگیز باشد. با این حال، اگر رنگ را با قرمز، سفید، آبی یا تقریباً هر چیز دیگری جفت کنید، کنتراست عالی ایجاد می کند.

برخلاف تصور عمومی، رنگ مشکی افزودنی عالی برای طراحی داخلی به خصوص در آشپزخانه، اتاق نشیمن، ناهار خوری و حمام است. با این طرح رنگ، فرم از عملکرد پیروی می کند و گرایش های طراحی ساده را در خود جای می دهد.

احساسات مرتبط با رنگ سیاه عبارتند از:

کارکرد، سادگی.

میل، حفاظت.

خشم، افسردگی، بی نظمی، وحشت.

ظرافت، مدرنیسم، پیچیدگی.

کارایی، کنترل، زیبایی.

روانشناسی رنگ خاکستری

رنگ خاکستری یکی دیگر از رنگ های خنثی است که به شدت با ظرافت و استایل همراه است. اگرچه در مورد تأثیرات خاکستری بر ذهن انسان اختلاف نظر وجود دارد، اما اگر به درستی استفاده شود، می تواند تأثیر کاملاً مثبتی داشته باشد.

برخی از مردم این رنگ را افسرده کننده می دانند. با این حال، خاکستری را می توان به عنوان خنثی کننده برای طرح های رنگی پر جنب و جوش استفاده کرد. بهتر است از رنگ های خاکستری روشن روی دیوارها خودداری کنید، اما می توانید از خاکستری تیره روی یک دیوار استفاده کنید و دور آن را با رنگ های شادی مانند سفید، زرد یا صورتی احاطه کنید. همچنین می توانید رنگ های خاکستری را در مبلمان یک اتاق روشن پیاده کنید. این ظرافت و پیچیدگی را به طرح طراحی می افزاید.

در واقعیت، خاکستری احساسات متفاوتی را در افراد مختلف القا می کند. سایه های مختلف خاکستری می تواند برای برخی افراد اثر آرام بخش داشته باشد، در حالی که دیگران را به افسردگی سوق می دهد. القای خاکستری در پارچه ها به جای رنگ های دیوار ایمن تر است. اگر از آن به عنوان رنگ غالب اتاق استفاده می کنید، مطمئن شوید که نور طبیعی زیادی به اتاق وارد کنید تا اتاق احساس خوشایندی و گرمی بیشتری داشته باشد.

احساسات مرتبط با رنگ خاکستری عبارتند از:

فرم، کارکرد، بهره وری، سادگی.

غمگینی، افسردگی، استیلی.

قدرت، قدرت، استحکام، عزم، قدرت اراده.

سبک، ظرافت، پیچیدگی

رنگ سفید
رنگ سفید

رنگ سفید

رنگ سفید یک خنثی کننده جهانی است. اگرچه همه رنگ‌های طیف اساساً به رنگ سفید ظاهر می‌شوند، اما در طراحی داخلی، سفید به عنوان یک طرح رنگ قدرتمند عمل می‌کند.

سایه های مختلفی از سفید مانند عاج وجود دارد. که به طور گسترده ای به عنوان یک رنگ استاندارد برای دیوارها، پوسته تخم مرغ و بسیاری موارد دیگر استفاده می شود. رنگ بژ یک طرح رنگی ترکیبی به خود می گیرد اما همچنان در پالت سفید به خوبی عمل می کند.

رنگ سفید با آرامش و آرامش همراه است. به همین دلیل است که امکانات اسپا، معماری ژاپنی و فرهنگ‌های اسکاندیناوی از رنگ سفید به وفور استفاده می‌کنند. این نشان دهنده تمیزی است و به راحتی می تواند علائم یا کثیفی روی سطح را تشخیص دهد.

رنگ سفید همچنین به عنوان یک بوم خالی برای اجرای تمام ایده های طراحی شما عمل می کند. در سطح روانشناختی، طرح رنگ سفید برای افرادی که از کلاستروفوبیا رنج می برند، که ترس از فضاهای بسته است، عالی است. اجرای رنگ سفید باعث می شود اتاق بزرگتر و تمیزتر به نظر برسد. طرح رنگی همچنین برای افراد مبتلا به اضطراب و فشار خون به خوبی جواب می دهد. اثر آرام بخش رنگ خنثی به کنترل ضربان قلب و فشار خون کمک می کند.

رنگ سفید نماد ساده زیستی است. بنابراین، ساکنان به ندرت از اندام ها و هیجانات ناراحت می شوند. می توانید در هر قسمتی از خانه از جمله اتاق خواب، حمام، آشپزخانه، اتاق نشیمن، ناهار خوری از رنگ سفید استفاده کنید یا به سادگی می توانید از رنگ سفید در کل ملک استفاده کنید. به ظاهر فضای بصری را افزایش می دهد و تنش را کاهش می دهد.

می توانید رنگ سفید را با هر رنگ دیگری ست کنید تا جلوه ای پر جنب و جوش داشته باشید. برای طراحی لوکس، می توانید رنگ سفید را با طلایی، خاکستری یا زرد ست کنید. برای قدرت بیشتر، می توانید آن را با قرمز، نارنجی یا سبز جفت کنید. همچنین می توانید رنگ سفید را با آبی برای آرامش و آرامش ترکیب کنید.

احساسات مرتبط با رنگ سفید عبارتند از:

آرامش، صلح، هماهنگی

نظافت، بهداشت

گشودگی، اعتماد، برادری

خلاقیت، چالش، بهره وری، کارایی

کنترل، اثربخشی، کارکرد

ظرافت، تجمل، رفاه

روانشناسی رنگ یک زمینه مطالعاتی گسترده است که ارتباط نزدیکی با طراحی داخلی دارد. چه یک خانه یا یک ملک حرفه ای باشد، رنگ بندی صحیح می تواند تفاوت بزرگی در زندگی ساکنان ایجاد کند. از آنجایی که طراحی داخلی به طور موثر بازتابی بر شخصیت مشتری شماست، بهتر است از طرح‌های رنگی استفاده کنید که به آنها احساس راحتی کند. به عنوان طراحان داخلی، رنگ های رنگی که انتخاب می کنید، چه پاستلی باشند و چه پر جنب و جوش، تاثیری ایجاد می کنند.

برای افراد معتاد به کار، سایه های قرمز، سفید و مشکی بهترین کار را دارند زیرا الهام بخش فرد برای عملکرد خوب هستند. همچنین باعث ایجاد حس آرامش و عملکرد در ملک آنها می شود که در پایان روز می توانند استراحت کنند.

به طور مشابه، برای مشتریانی که از فشار خون، اضطراب، از دست دادن یا افسردگی رنج می برند، رنگ های سرد مانند آبی یا سبز ایده آل هستند. همچنین می توانید از رنگ سفید برای تقویت روحیه آنها استفاده کنید. از رنگ‌هایی مانند سیاه، خاکستری یا قرمز اجتناب کنید زیرا این رنگ‌ها ممکن است احساسات منفی قوی را تحریک کنند.

برای افراد شاد، زرد، صورتی، قرمز، نارنجی و سفید بهترین کار را دارند. نگرش مثبت آنها به همان اندازه سایه های مثبت را در فضای زندگی آنها می طلبد.

برای افرادی که تجمل و سبک را ترجیح می دهند، طرح های رنگی آبی یاقوت کبود، سبز آبی، خاکستری، طلایی و قرمز نشان دهنده درونیات آنهاست. این رنگ‌ها به طراحی داخلی آن‌ها تاکید می‌کنند و دستاوردهای هنری و تاریخی آن‌ها را تکمیل می‌کنند.

به عنوان یک طراح داخلی باید همیشه با روانشناسی رنگ ها آشنا شوید. گاهی اوقات تأثیرات روانی رنگ ممکن است با مکان های مختلف در سراسر جهان متفاوت باشد. شما می توانید قبل از انتخاب پالت رنگ برای مشتریان خود با یک متخصص رنگ مشورت کنید تا تعریف دقیقی از شخصیت آنها و رنگ هایی که برای آنها مناسب تر است، داشته باشید.

نوشته بالا حاصل تجربه و ترجمه گروه ما از مطلب زیر است.

The Psychology of Colors in Interior Design

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *