تفاوت کناف با رابیتس سوالی است که ذهن خیلی از مهندسان و کارفرمایان را درگیر می کند.اگر شماهم در زمینه ساختمان کار کرده باشید با این سوال حتما مواجه شده اید. از کدام سقف برای خانه استفاده کنیم، کناف یا رابیتس؟
در این مقاله به این سوال پاسخ داده ایم و مزایا و معایب هر کدام از این سقف ها را به شما می گوییم.
سقف های کناف
سقف کناف، از پنل های گچی سبکی تشکیل شده اند که به واسطه تولید صنعتی دارای مشخصات فنی استاندارد بوده، این پنل ها دارای هسته گچی بوده که صفحات و لبه های طولی آن به وسیله کاغذ مخصوص پوشانده شده است.
سقف های رابیتس
رابیتس نوعی ورق فولادی مشبک است که جنس آن از گالوانیزه گرم می باشد. در سقف های رابیتس از این ورق ها به علاوه میگرد و نبشی استفاده می کنند. بعد از مرحله زیر سازی نوبت به گچ کاری روی رابیتس می رسد.
همه چیز راجب کناف کاری اینجا کیلیک کنید.
حالا که با تعریف این سقف ها بیشتر آشنا شده اید. بریم سراغ سوال خودمان، برای سقف های کاذب از کدام سقف استفاده کنیم کناف یا رابیتس؟
اگر ملاک کارتان سرعت اجرای بالاست پیشنهاد ما استفاده از سقف های کناف است چون سرعت اجرای بالایی دارند و تعداد اکیپ کمتری سر پروژه حضور پیدا می کنند.
اگر قصدتان بازسازی خانه است دوباره سقف کناف را پیشنهاد می کنیم. کثیف کاری کناف، محدود به گردوخاک است در حالی که در مرحله گچ کاری و جوشکاری رابیتس، کثیف کاری بیشتری صورت می گیرد.
پس کی از رابیتس کاری استفاده کنیم؟
اگر شما روی ترک ها و بازشدگی های سقف کاذب وسواس دارید پیشنهاد ما استفاده از سقف های رابیتس است از آنجایی که کناف کاری دقت اجرای بالایی می خواهد، متخصصان در این زمینه کم هستند و اجرای آن با مشکلاتی مواجه می شود مثل باز شدن ترک ها در مرحله نقاشی
اگر محیط شما کارگاهی است و امکان آتش سوزی در این کارگاه وجود دارد، رابیتس گزینه پیشنهای ماست چرا که مقاومت سقف های رابیتس در مقابل آتش خیلی بیشتر از سقف های کناف است.
جهت مشاوره و استعلام قیمت می توانید با شماره زیر تماس بگیرید.
09120337656
مزایای سقف کناف
سرعت اجرای بالا
هزینه اجرا پایین تر
کثیف کاری کمتر
بار مرده سقف های کناف بسیار کمتر است.
معایب سقف های کناف
برای اجرا نیاز به نیروی متخصص است.
مقاومت کمتر در برابر ضربات و فشارها
در صورتی که استانداردهای نصب رعایت نگردد ترکهایی را در گوشه کار مشاهده می کنیم
مزایا سقف های رابیتس
مقاومت بالا در برابر آتش سوزی
امکان ایجاد ترک در این سقف ها کمتر است
عدم نیاز به نیروی متخصص
معایب سقف های رابیتس
از مهمترین معایب سقف های رابیتس می توان به وزن سنگین این سقف ها اشاره کرد.
در ادامه چند ویژگی مهم این دو سقف را باهم مقایسه می کنیم.
از لحاظ وزنی
با توجه به طراحی و شکل سقف، وزن سقف های کناف متغیر است اما معمولا برای هر متر مربع سقف کناف 11 کیلوگرم است. این در حالی است که طبق مبحث ششم برای یک متر مربع سقف رابیتس 6 کیلو گرم برای زیر سازی و 40 کیلو گرم برای گچ کاری آن است.
از لحاظ سرعت اجرا
به طور حتم مهمترین تفاوت در سقف های رابیتس و کناف این گزینه است. برای اجرای سقف های رابیتس شما سه مرحله جوشکاری،راویز کاری و گچ کاری را انجام می دهید. اجرای این کارها زمان بر است همچنین به این نکته دقت داشته باشید، خشک شدن گچ فرآیندی چند روزه است.
برای اجرای سقف های کناف دو نفر نیروی متخصص می توانند یک الی دو روز سقف شما را کناف کنند و از آنجایی کناف جزء، مصالح خشکه است نیاز به خشک شدن ندارد.
از لحاظ قیمتی
ملاک کار ما در این بخش تموم شده کار است و اگر فاکتور زمان را هم در این قسمت دخیل بدانیم پیشنهاد ما سقف های کناف است.