یکی از ساده ترین راه ها برای تغییر دکوراسیون داخلی خانه، رنگ آمیزی خانه است. برای رنگ آمیزی خانه از انواع رنگ های روغنی، پلاستیک و اکریلیک استفاده می کنند که هر کدام مزایا و معایبی دارند که در این مقاله به صورت اختصاصی، به نقاشی ساختمان با رنگ روغنی می پردازیم. رنگ روغنی به دلیل مزایای منحصر به فرد خود از جمله دوام بالا و قابلیت شستشو توجه بسیاری از افراد را به خود جلب کرده است. اگر شما هم به دنبال راهی برای ایجاد تغییری ماندگار و چشمگیر در دکوراسیون خود هستید، نقاشی ساختمان با رنگ روغنی انتخابی ایده آل است. در ادامه به تمام نکات مربوط به نقاشی ساختمان با رنگ روغنی می پردازیم تا با خواندن این مقاله، بهترین انتخاب را برای نقاشی ساختمان بگیرید.
برای انجام نقاشی ساختمان با رنگ روغنی می توانید با گروه ساختمانی بچه مهندس تماس بگیرید.
انواع نقاشی ساختمان با رنگ روغنی
برای نقاشی ساختمان با رنگ روغنی، سه گزینه ( رنگ روغنی براق، مات و نیمه مات ) وجود دارد. هر کدام از این رنگ ها مزایا و معایبی دارند که برای فضاهای مختلفی استفاده می شوند. بهترین گزینه برای رنگ آمیزی دیوار، رنگ روغنی نیمه مات است. این رنگ از ترکیب روغنی براق و مات ساخته می شود. همچنین می توانید این رنگ را از فروشگاه های رنگ، تهیه کنید.
رنگ های براق قابلیت شستشو و رنگ های مات قابلیت پوشش موج ها و خرابی های دیوار را دارند. به همین دلیل ترکیب این دو رنگ برای نقاشی دیوار مناسب است.
از رنگ های روغنی براق برای رنگ آمیزی سطوح فلزی مانند چهارچوب، پنجره و نرده استفاده می کنند.
برای آشنایی بیشتر با انواع رنگ روغنی به مقاله ما سر بزنید.


طرز تهیه رنگ روغنی برای دیوار
از آنجایی که 70 الی 80 درصد دیوارهای خانه با رنگ روغنی، رنگ آمیزی می شوند، یکی از سوالات پر تکرار در زمینه نقاشی ساختمان،همین جمله طرز تهیه رنگ روغن برای دیوار است. همانطور که در بالا اشاره کردیم بهترین رنگ برای دیوارها، رنگ نیمه مات یا نیمه براق است. علت این انتخاب قابلیت شستشو آن و پوشش مناسب بر روی دیوارها است. برای تهیه رنگ روغنی نیمه مات یا نیمه براق می توانید از ترکیب 50 درصد رنگ براق و 50 درصد رنگ مات استفاده کنید. همچنین در صورت مراجه به فروشگاه های رنگ می توانید رنگ نیمه براق یا نیمه مات را به صورت آماده بخرید. این رنگ در ظرف های 4 کیلویی و 20 کیلیویی به صورت آماده وجود دارد.
نکته ای که باید به آن دقت داشته باشید در رنگ های نیمه براق، درصد رنگ براق بیشتر از مات است. به همین دلیل استادان نقاش برای ظرف های 20 کیلیویی نیمه براق، یک ظرف 4 کیلویی از رنگ مات به آن اضافه می کنند.
قیمت نقاشی ساختمان با رنگ روغنی
سوالی که ذهن هر شخصی را قبل از اجرای نقاشی ساختمان درگیر خود می کند، قیمت نقاشی ساختمان است. عوامل مختلفی بر روی قیمت نقاشی ساختمان با رنگ روغنی تاثیر می گذارد عواملی مانند رنگ آمیزی بر روی رنگ باشد یا بر روی گچ، داشتن دکورهای زیاد یا ساخت دیوار کاذب با کناف از عوامل دیگری هستند که بر روی قیمت رنگ آمیزی خانه تاثیر می گذارند. برای دیدن سایر عوامل ها و همچنین قیمت نقاشی ساختمان به مقاله ما سر بزنید.

اجرا نقاشی ساختمان با رنگ روغنی
اجرا نقاشی ساختمان با رنگ روغنی نسبت به موارد دیگر مثل نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک یا اکریلیک، دارای هزینه بیشتر است و نیاز به زمان بیشتری دارد. در صورتی که تصمیم به رنگ آمیزی خانه با رنگ روغنی گرفته اید و به دنبال انجام این کار توسط خودتان هستید پیشنهاد می کنم مقاله مرتبط با آموزش نقاشی ساختمان را در سایت بچه مهندس که همراه با ویدیو آموزشی است را بخوانید.
ابزارهای نقاشی ساختمان با رنگ روغنی
برای نقاشی ساختمان از ابزارها و متریال های مختلفی استفاده می کنند که در این قسمت پرکاربردترین ابزارهای نقاشی ساختمان را به شما معرفی می کنم.
- قلم مو
- غلطک، سینی غلطک و دسته غلطک
- تیغ و کاردک
- سطل خالی
- نردبان

چه فضاهایی برای نقاشی ساختمان با رنگ روغنی مناسب هستند؟
رنگ روغنی تنها رنگی است که بر روی هر سطح یا فضایی اجرا می شود. از این رنگ می توانید برای سطوح فلزی، چوبی، گچی، سیمانی، سطح دارای کناف استفاده کنید. فضاهایی که مناسب استفاده از رنگ روغنی هستند در موارد زیر گفته می شود.
- دیوارهای خانه
- سقف سرویس بهداشتی
- چهارچوب ها و درهای چوبی
- نرده های فلزی
- درهای ورودی ساختمان
- نمای ساختمانی
مزایا و معایب نقاشی ساختمان با رنگ روغنی
از مهمترین مزیت های نقاشی ساختمان با رنگ روغنی می توان به قابلیت شستشو بالا و دوام زیاد اشاره کرد. همچنین از سایر مزیت های آن می توان به اجرا رنگ روغنی بر روی هر سطحی اشاره کرد.
از مهمترین معایب نقاشی ساختمان با رنگ روغنی می توان به داشتن بوی بد و سرعت اجرای پایین نسبت به سایر رنگ ها اشاره کرد.
بتونه مورد استفاده در نقاشی ساختمان با رنگ روغنی
بتونه ای که در نقاشی ساختمان با رنگ روغنی استفاده می شود، بتونه روغنی است. ساخت این بتونه نسبت به سایر بتونه ها سخت تر و دشوار تر است. این بتونه از ترکیب مل، تینر، آب و رنگ روغن ساخته می شود. برای دیدن ویدیو مرتبط با ساخت بتونه روغنی به آپارات بچه مهندس سربزنید.
مدت زمان خشک شدن رنگ روغنی چقدر است؟
مدت زمانی که رنگ روغنی خشک می شود به عواملی مانند سطح کار و گرما و سرمای محیط بستگی دارد اما به صورت کلی مدت زمان خشک شدن رنگ روغنی 6 الی 10 ساعت است.